Cazare Hotel Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa din Paltinis

Oferta de cazare la Hotel Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa 3 stele din Paltinis preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa Paltinis facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Paltinis 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa

Capacitate unitate :88 Camere (spatii ) cazare avand 193 locuri de cazare

Cazare la Hotel Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Hotel Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 88 camere ( spatii ) cu un total de 193 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

. Paltinis, Sibiu, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

. Paltinis, Sibiu, judetul Sibiu

Alte unitati de cazare din Paltinis

 
Cazare la Vila Vis Implinit din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Vis Implinit din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Vila Vila Dintre Brazi Paltinis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Vila Dintre Brazi Paltinis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Alunis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Alunis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Perla Paltinisului 2 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Perla Paltinisului 2 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Perla Paltinisului 1 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Perla Paltinisului 1 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .