Cazare Pensiunea Casa Bavareza din Paltinis

Oferta de cazare la Pensiunea Casa Bavareza 4 stele din Paltinis preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Casa Bavareza Paltinis facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Paltinis 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Casa Bavareza

Capacitate unitate :14 Camere (spatii ) cazare avand 26 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Casa Bavareza din Paltinis Paltinis judetul Caras-Severin. Pensiunea Casa Bavareza din Paltinis Paltinis judetul Caras-Severin dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Fs, Nr. 189/a Sat Paltinis, Paltinis, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Fs, Nr. 189/a Sat Paltinis, Paltinis, judetul Caras-Severin

Telefon mobil

0722-210.407

Alte unitati de cazare din Paltinis

 
Cazare la Vila Vis Implinit din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Vis Implinit din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Vila Vila Dintre Brazi Paltinis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Vila Dintre Brazi Paltinis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Alunis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Alunis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Perla Paltinisului 2 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Perla Paltinisului 2 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Perla Paltinisului 1 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Perla Paltinisului 1 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Casa Bavareza si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .