Cazare Pensiunea Curmatura Stezii din Paltinis

Oferta de cazare la Pensiunea Curmatura Stezii 2 stele din Paltinis preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Curmatura Stezii Paltinis facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Paltinis 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Curmatura Stezii

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 30 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Curmatura Stezii din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Curmatura Stezii din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Dj 107 Sibiu-paltinis, Km 18 Paltinis, Sibiu, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Dj 107 Sibiu-paltinis, Km 18 Paltinis, Sibiu, judetul Sibiu

Telefon mobil

0269-557.169

Alte unitati de cazare din Paltinis

 
Cazare la Vila Vis Implinit din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Vis Implinit din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Vila Vila Dintre Brazi Paltinis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Vila Dintre Brazi Paltinis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Alunis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Alunis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Perla Paltinisului 2 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Perla Paltinisului 2 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Perla Paltinisului 1 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Perla Paltinisului 1 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Curmatura Stezii si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .