Cazare Pensiunea La Izvor din Paltinis

Oferta de cazare la Pensiunea La Izvor 3 stele din Paltinis preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea La Izvor Paltinis facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Paltinis 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea La Izvor

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 12 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea La Izvor din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea La Izvor din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Sub Schit, Lot 2, Pensiunea La Izvor Paltinis, Sibiu, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Sub Schit, Lot 2, Pensiunea La Izvor Paltinis, Sibiu, judetul Sibiu

Telefon mobil

0722-453625

Alte unitati de cazare din Paltinis

 
Cazare la Vila Vis Implinit din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Vis Implinit din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Vila Vila Dintre Brazi Paltinis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Vila Dintre Brazi Paltinis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Alunis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Alunis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Perla Paltinisului 2 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Perla Paltinisului 2 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Perla Paltinisului 1 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Perla Paltinisului 1 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea La Izvor si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .