Cazare Vila Carina din Paraul Rece

Oferta de cazare la Vila Carina 3 stele din Paraul Rece preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Carina Paraul Rece facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Paraul Rece 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Carina

Capacitate unitate :10 Camere (spatii ) cazare avand 20 locuri de cazare

Cazare la Vila Carina din Paraul Rece Predeal judetul Brasov. Vila Carina din Paraul Rece Predeal judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

- Paraul Rece, Predeal, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

- Paraul Rece, Predeal, judetul Brasov

Telefon mobil

021-410.18.01

Alte unitati de cazare din Paraul Rece

 
Cazare la Pensiunea Rasnoava din Paraul Rece Predeal judetul Brasov. Pensiunea Rasnoava din Paraul Rece Predeal judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Casa Olga din Paraul Rece Predeal judetul Brasov. Pensiunea Casa Olga din Paraul Rece Predeal judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Hotel Piatra Craiului din Paraul Rece Predeal judetul Brasov. Hotel Piatra Craiului din Paraul Rece Predeal judetul Brasov dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Hotel Paraul Rece din Paraul Rece Predeal judetul Brasov. Hotel Paraul Rece din Paraul Rece Predeal judetul Brasov dispune de 29 camere ( spatii ) cu un total de 60 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Carina si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .