Cazare Hotel Aurelius Imparatul Romanilor din Poiana Brasov

Oferta de cazare la Hotel Aurelius Imparatul Romanilor 4 stele din Poiana Brasov preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Aurelius Imparatul Romanilor Poiana Brasov facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Poiana Brasov 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Aurelius Imparatul Romanilor

Capacitate unitate :88 Camere (spatii ) cazare avand 164 locuri de cazare

Cazare la Hotel Aurelius Imparatul Romanilor din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov. Hotel Aurelius Imparatul Romanilor din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov dispune de 88 camere ( spatii ) cu un total de 164 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Complex Miorita Poiana Brasov, Brasov, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Complex Miorita Poiana Brasov, Brasov, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Poiana Brasov

 
Cazare la Vila Monterai 11a din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov. Vila Monterai 11a din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Monterai 11 din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov. Vila Monterai 11 din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 5 locuri.
 
Cazare la Vila Monterai 10 din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov. Vila Monterai 10 din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Pinul Si Mesteacanul din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov. Vila Pinul Si Mesteacanul din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri...
 
Cazare la Vila Rizzo din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov. Vila Rizzo din Poiana Brasov Brasov judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Aurelius Imparatul Romanilor si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .