Cazare Pensiunea Ana din Poiana Marului CS

Oferta de cazare la Pensiunea Ana 2 stele din Poiana Marului CS preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Ana Poiana Marului CS facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Poiana Marului CS 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Ana

Capacitate unitate :1 Camere (spatii ) cazare avand 4 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Ana din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Pensiunea Ana din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Principala, Nr 414 Sat Poiana Marului, Zavoi, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Principala, Nr 414 Sat Poiana Marului, Zavoi, judetul Caras-Severin

Telefon mobil

0268-228.011

Alte unitati de cazare din Poiana Marului CS

 
Cazare la Vila Sucu din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Vila Sucu din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Valeria din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Pensiunea Valeria din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Vilador din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Pensiunea Vilador din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 17 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Merisor din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Pensiunea Merisor din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Florina din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Pensiunea Florina din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Ana si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .