Cazare Pensiunea Casa Dalwec din Poiana Marului CS

Oferta de cazare la Pensiunea Casa Dalwec 3 stele din Poiana Marului CS preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Casa Dalwec Poiana Marului CS facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Poiana Marului CS 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Casa Dalwec

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 12 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Casa Dalwec din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Pensiunea Casa Dalwec din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr. 122 Sat Poiana Marului, Zavoi, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr. 122 Sat Poiana Marului, Zavoi, judetul Caras-Severin

Telefon mobil

0255-525.428, 0355-401.105

Alte unitati de cazare din Poiana Marului CS

 
Cazare la Vila Sucu din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Vila Sucu din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Valeria din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Pensiunea Valeria din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Vilador din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Pensiunea Vilador din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 17 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Merisor din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Pensiunea Merisor din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Florina din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin. Pensiunea Florina din Poiana Marului Zavoi judetul Caras-Severin dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Casa Dalwec si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .