Cazare Vila Adam din Predeal

Oferta de cazare la Vila Adam 3 stele din Predeal preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Adam Predeal facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Predeal 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Adam

Capacitate unitate :8 Camere (spatii ) cazare avand 16 locuri de cazare

Cazare la Vila Adam din Predeal judetul Brasov. Vila Adam din Predeal judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Marasesti, Nr 6a , Predeal, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Marasesti, Nr 6a , Predeal, judetul Brasov

Telefon mobil

0722-606.680

Fax

0368-471.013

Alte unitati de cazare din Predeal

 
Cazare la Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov. Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov. Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov. Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Darius din Predeal judetul Brasov. Vila Darius din Predeal judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Daniela din Predeal judetul Brasov. Vila Daniela din Predeal judetul Brasov dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Adam si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .