Cazare Vila Cristina din Predeal

Oferta de cazare la Vila Cristina 1 stea din Predeal preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Cristina Predeal facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Predeal 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Cristina

Capacitate unitate :9 Camere (spatii ) cazare avand 22 locuri de cazare

Cazare la Vila Cristina din Predeal judetul Brasov. Vila Cristina din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str.liviu Rebreanu, Nr. 5 , Predeal, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str.liviu Rebreanu, Nr. 5 , Predeal, judetul Brasov

Telefon mobil

0268-45.62.10

Fax

0268-45.62.10

Alte unitati de cazare din Predeal

 
Cazare la Vila Brad din Predeal judetul Brasov. Vila Brad din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov. Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov. Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov. Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Darius din Predeal judetul Brasov. Vila Darius din Predeal judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Cristina si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .