Cazare Vila Transylvanian Inn din Predelut

Oferta de cazare la Vila Transylvanian Inn 3 stele din Predelut preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Transylvanian Inn Predelut facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Predelut 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Transylvanian Inn

Capacitate unitate :20 Camere (spatii ) cazare avand 40 locuri de cazare

Cazare la Vila Transylvanian Inn din Predelut Bran judetul Brasov. Vila Transylvanian Inn din Predelut Bran judetul Brasov dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr 205b Sat Predelut, Bran, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr 205b Sat Predelut, Bran, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Predelut

 
Cazare la Pensiunea Veronica Gabriela din Predelut Bran judetul Brasov. Pensiunea Veronica Gabriela din Predelut Bran judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Teona din Predelut Bran judetul Brasov. Pensiunea Teona din Predelut Bran judetul Brasov dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Vladut din Predelut Bran judetul Brasov. Pensiunea Vladut din Predelut Bran judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Marinica din Predelut Bran judetul Brasov. Pensiunea La Marinica din Predelut Bran judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Milenium din Predelut Bran judetul Brasov. Pensiunea Milenium din Predelut Bran judetul Brasov dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Transylvanian Inn si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .