Cazare Cabana Verde Crud din Rasnov

Oferta de cazare la Cabana Verde Crud 3 stele din Rasnov preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Cabana Verde Crud Rasnov facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Rasnov 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Cabana Verde Crud

Capacitate unitate :10 Camere (spatii ) cazare avand 22 locuri de cazare

Cazare la Cabana Verde Crud din Rasnov judetul Brasov. Cabana Verde Crud din Rasnov judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Zona Cheisoara, Nr. Fn , Rasnov, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Zona Cheisoara, Nr. Fn , Rasnov, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Rasnov

 
Cazare la Vila Andreuta din Rasnov judetul Brasov. Vila Andreuta din Rasnov judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
Vila Andreuta este situata in localitatea Rasnov...
 
Cazare la Vila Panicel din Rasnov judetul Brasov. Vila Panicel din Rasnov judetul Brasov dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Vila Nely din Rasnov judetul Brasov. Vila Nely din Rasnov judetul Brasov dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Stejarul Inalt din Rasnov judetul Brasov. Pensiunea La Stejarul Inalt din Rasnov judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Mary din Rasnov judetul Brasov. Pensiunea La Mary din Rasnov judetul Brasov dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 7 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Cabana Verde Crud si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .