Cazare Pensiunea Belvedere din Rasnov

Oferta de cazare la Pensiunea Belvedere 3 stele din Rasnov preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Belvedere Rasnov facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Rasnov 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Belvedere

Capacitate unitate :11 Camere (spatii ) cazare avand 22 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Belvedere din Rasnov judetul Brasov. Pensiunea Belvedere din Rasnov judetul Brasov dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Calea Brasovului, Nr. 1 , Rasnov, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Calea Brasovului, Nr. 1 , Rasnov, judetul Brasov

Telefon mobil

0723-536.559

Fax

0268-560.702

Alte unitati de cazare din Rasnov

 
Cazare la Vila Andreuta din Rasnov judetul Brasov. Vila Andreuta din Rasnov judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
Vila Andreuta este situata in localitatea Rasnov...
 
Cazare la Vila Panicel din Rasnov judetul Brasov. Vila Panicel din Rasnov judetul Brasov dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Vila Nely din Rasnov judetul Brasov. Vila Nely din Rasnov judetul Brasov dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Stejarul Inalt din Rasnov judetul Brasov. Pensiunea La Stejarul Inalt din Rasnov judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Mary din Rasnov judetul Brasov. Pensiunea La Mary din Rasnov judetul Brasov dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 7 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Belvedere si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .