Cazare Vila Andreuta din Rasnov

Oferta de cazare la Vila Andreuta 2 stele din Rasnov preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Andreuta Rasnov facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Rasnov 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Andreuta

Capacitate unitate :5 Camere (spatii ) cazare avand 10 locuri de cazare

Cazare la Vila Andreuta din Rasnov judetul Brasov. Vila Andreuta din Rasnov judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri. Vila Andreuta este situata in localitatea Rasnov jud Brasov, Dn 73, strada Soseaua Bran nr. 16 bis pe drumul care duce spre localitatile : Bran, Moieciu, Fundata cat si spre Paraul rece, Predeal. Unitatea de cazare este situata intr-o constructe noua, moderna. In locatie sunt disponibile sase camere, fiecare cu baie proprie, televizor, internet. Deasemenea unitatea beneficiaza de o sala de mese pentru petreceri avand o suprafata de 60 de metri patrati cu grup sanitar, bucatarie, loc special amenajat pentru gratar acoperit si loc de parcare sigura in curte. Va asteptam bucurosi!

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Sos. Branului, Nr. 16 Bis , Rasnov, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Sos. Branului, Nr. 16 Bis , Rasnov, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Rasnov

 
Cazare la Vila Nely din Rasnov judetul Brasov. Vila Nely din Rasnov judetul Brasov dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Panicel din Rasnov judetul Brasov. Vila Panicel din Rasnov judetul Brasov dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Stejarul Inalt din Rasnov judetul Brasov. Pensiunea La Stejarul Inalt din Rasnov judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Mary din Rasnov judetul Brasov. Pensiunea La Mary din Rasnov judetul Brasov dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 7 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Ioana din Rasnov Rasnov judetul Brasov. Pensiunea Ioana din Rasnov Rasnov judetul Brasov dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Andreuta si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .