Cazare Hostel Timea din Resita

Oferta de cazare la Hostel Timea 3 stele din Resita preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hostel Timea Resita facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Resita 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hostel Timea

Capacitate unitate :5 Camere (spatii ) cazare avand 10 locuri de cazare

Cazare la Hostel Timea din Resita judetul Caras-Severin. Hostel Timea din Resita judetul Caras-Severin dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Timisorii, Nr. 23 , Resita, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Timisorii, Nr. 23 , Resita, judetul Caras-Severin

Telefon mobil

0745 666 266

Fax

0255 22 77 13

Alte unitati de cazare din Resita

 
Cazare la Vila Arsenal din Resita judetul Caras-Severin. Vila Arsenal din Resita judetul Caras-Severin dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Memento din Resita judetul Caras-Severin. Pensiunea Memento din Resita judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Gina din Resita judetul Caras-Severin. Pensiunea Gina din Resita judetul Caras-Severin dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Mony Feith din Resita judetul Caras-Severin. Pensiunea Mony Feith din Resita judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Club Castel din Resita judetul Caras-Severin. Pensiunea Club Castel din Resita judetul Caras-Severin dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hostel Timea si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .