Cazare Pensiunea Ca La Mama Acasa din Resita

Oferta de cazare la Pensiunea Ca La Mama Acasa 2 stele din Resita preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Ca La Mama Acasa Resita facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Resita 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Ca La Mama Acasa

Capacitate unitate :4 Camere (spatii ) cazare avand 8 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Ca La Mama Acasa din Resita judetul Caras-Severin. Pensiunea Ca La Mama Acasa din Resita judetul Caras-Severin dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Ciresului, Nr. 27 , Resita, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Ciresului, Nr. 27 , Resita, judetul Caras-Severin

Telefon mobil

0255-221.900

Alte unitati de cazare din Resita

 
Cazare la Vila Arsenal din Resita judetul Caras-Severin. Vila Arsenal din Resita judetul Caras-Severin dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Memento din Resita judetul Caras-Severin. Pensiunea Memento din Resita judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Gina din Resita judetul Caras-Severin. Pensiunea Gina din Resita judetul Caras-Severin dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Mony Feith din Resita judetul Caras-Severin. Pensiunea Mony Feith din Resita judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Club Castel din Resita judetul Caras-Severin. Pensiunea Club Castel din Resita judetul Caras-Severin dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Ca La Mama Acasa si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .