Cazare Vila 7 Scari din Sacele

Oferta de cazare la Vila 7 Scari 3 stele din Sacele preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila 7 Scari Sacele facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Sacele 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila 7 Scari

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 12 locuri de cazare

Cazare la Vila 7 Scari din Sacele judetul Brasov. Vila 7 Scari din Sacele judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Piatra Mare, Nr 15 , Sacele, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Piatra Mare, Nr 15 , Sacele, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Sacele

 
Cazare la Vila Trapez din Sacele judetul Brasov. Vila Trapez din Sacele judetul Brasov dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Scobici din Sacele judetul Brasov. Vila Scobici din Sacele judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Pinul din Sacele judetul Brasov. Vila Pinul din Sacele judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Mesteacanul din Sacele judetul Brasov. Vila Mesteacanul din Sacele judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Renata din Sacele judetul Brasov. Pensiunea Renata din Sacele judetul Brasov dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila 7 Scari si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .