Cazare Vila Scobici din Sacele

Oferta de cazare la Vila Scobici 4 stele din Sacele preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Scobici Sacele facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Sacele 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Scobici

Capacitate unitate :8 Camere (spatii ) cazare avand 16 locuri de cazare

Cazare la Vila Scobici din Sacele judetul Brasov. Vila Scobici din Sacele judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Bonloc, Nr. 155 , Sacele, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Bonloc, Nr. 155 , Sacele, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Sacele

 
Cazare la Vila Trapez din Sacele judetul Brasov. Vila Trapez din Sacele judetul Brasov dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Pinul din Sacele judetul Brasov. Vila Pinul din Sacele judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Mesteacanul din Sacele judetul Brasov. Vila Mesteacanul din Sacele judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila 7 Scari din Sacele judetul Brasov. Vila 7 Scari din Sacele judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Renata din Sacele judetul Brasov. Pensiunea Renata din Sacele judetul Brasov dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Scobici si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .