Cazare Pensiunea Adina din Sancraiu

Oferta de cazare la Pensiunea Adina 2 stele din Sancraiu preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Adina Sancraiu facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Sancraiu 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Adina

Capacitate unitate :2 Camere (spatii ) cazare avand 5 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Adina din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj. Pensiunea Adina din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 5 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr. 172 Sat Sancraiu, Sancraiu, judetul Cluj

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr. 172 Sat Sancraiu, Sancraiu, judetul Cluj

Telefon mobil

0264-257.504

Alte unitati de cazare din Sancraiu

 
Cazare la Pensiunea Puspok din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj. Pensiunea Puspok din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Kutas Haz din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj. Pensiunea Kutas Haz din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Ibi din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj. Pensiunea Ibi din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 5 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Hajnal din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj. Pensiunea Hajnal din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Golyafeszek din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj. Pensiunea Golyafeszek din Sancraiu Sancraiu judetul Cluj dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 7 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Adina si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .