Cazare Hostel Luna din Sannicolau Mare

Oferta de cazare la Hostel Luna 3 stele din Sannicolau Mare preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hostel Luna Sannicolau Mare facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Sannicolau Mare 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hostel Luna

Capacitate unitate :12 Camere (spatii ) cazare avand 26 locuri de cazare

Cazare la Hostel Luna din Sannicolau Mare judetul Timis. Hostel Luna din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Calea Lui Traian Nr.66. , Sannicolau Mare, judetul Timis

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Calea Lui Traian Nr.66. , Sannicolau Mare, judetul Timis

Telefon mobil

0256-372.081

Fax

0256-373.562

Alte unitati de cazare din Sannicolau Mare

 
Cazare la Vila Albatros din Sannicolau Mare judetul Timis. Vila Albatros din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Eurovitalis din Sannicolau Mare judetul Timis. Pensiunea Eurovitalis din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Gattuso din Sannicolau Mare judetul Timis. Pensiunea La Gattuso din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.
 
Cazare la Hotel Malvina din Sannicolau Mare judetul Timis. Hotel Malvina din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Hostel Traffic din Sannicolau Mare judetul Timis. Hostel Traffic din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hostel Luna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .