Poze Video

Poze Hostel Luna . Poze imagini video din Sannicolau Mare

Cazare la Hostel Luna din Sannicolau Mare judetul Timis. Hostel Luna din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

Contact

Adresa

Str. Calea Lui Traian Nr.66. , Sannicolau Mare, judetul Timis

Telefon mobil

0256-372.081

Fax

0256-373.562

Alte unitati de cazare din Sannicolau Mare

 
Cazare la Vila Albatros din Sannicolau Mare judetul Timis. Vila Albatros din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Eurovitalis din Sannicolau Mare judetul Timis. Pensiunea Eurovitalis din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Gattuso din Sannicolau Mare judetul Timis. Pensiunea La Gattuso din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.
 
Cazare la Hotel Malvina din Sannicolau Mare judetul Timis. Hotel Malvina din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Hostel Traffic din Sannicolau Mare judetul Timis. Hostel Traffic din Sannicolau Mare judetul Timis dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.