Cazare Pensiunea Brandusa din Secu

Oferta de cazare la Pensiunea Brandusa 3 stele din Secu preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Brandusa Secu facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Secu 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Brandusa

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 33 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Brandusa din Secu Resita judetul Caras-Severin. Pensiunea Brandusa din Secu Resita judetul Caras-Severin dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

- Sat Secu, Resita, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

- Sat Secu, Resita, judetul Caras-Severin

Telefon mobil

0722 352 071

Fax

0255 221 337

Alte unitati de cazare din Secu

 
Cazare la Pensiunea Flavia din Secu Resita judetul Caras-Severin. Pensiunea Flavia din Secu Resita judetul Caras-Severin dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Hotel Turist din Secu Resita judetul Caras-Severin. Hotel Turist din Secu Resita judetul Caras-Severin dispune de 21 camere ( spatii ) cu un total de 43 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Brandusa si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .