Cazare Apartament Central 1-3 din Sibiu

Oferta de cazare la Apartament Central 1-3 3 stele din Sibiu preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Apartament Central 1-3 Sibiu facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Sibiu 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Apartament Central 1-3

Capacitate unitate :1 Camere (spatii ) cazare avand 2 locuri de cazare

Cazare la Apartament Central 1-3 din Sibiu judetul Sibiu. Apartament Central 1-3 din Sibiu judetul Sibiu dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Nicolae Balcescu, Nr. 1 -3 , Sibiu, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Nicolae Balcescu, Nr. 1 -3 , Sibiu, judetul Sibiu

Telefon mobil

0269-232.736

Fax

0269-232.736

Alte unitati de cazare din Sibiu

 
Cazare la Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu. Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 43 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Apartament Central 1-3 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .