Cazare Hostel Sibiu Travelers din Sibiu

Oferta de cazare la Hostel Sibiu Travelers 2 stele din Sibiu preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hostel Sibiu Travelers Sibiu facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Sibiu 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hostel Sibiu Travelers

Capacitate unitate :3 Camere (spatii ) cazare avand 28 locuri de cazare

Cazare la Hostel Sibiu Travelers din Sibiu judetul Sibiu. Hostel Sibiu Travelers din Sibiu judetul Sibiu dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Teilor, Nr 4 , Sibiu, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Teilor, Nr 4 , Sibiu, judetul Sibiu

Telefon fix

0269-238.161

Telefon mobil

765816544

Alte unitati de cazare din Sibiu

 
Cazare la Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu. Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 43 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hostel Sibiu Travelers si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .