Cazare Vila Camy din Sinaia

Oferta de cazare la Vila Camy 3 stele din Sinaia preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Camy Sinaia facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Sinaia 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Camy

Capacitate unitate :8 Camere (spatii ) cazare avand 16 locuri de cazare

Cazare la Vila Camy din Sinaia judetul Prahova. Vila Camy din Sinaia judetul Prahova dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Mihai Eminescu, Nr. 9 , Sinaia, judetul Prahova

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Mihai Eminescu, Nr. 9 , Sinaia, judetul Prahova

Alte unitati de cazare din Sinaia

 
Apartamentul Luxor  este un confortabil apartament de vacanta de  3 stele, situat in inima munților Carpati din statiunea Busteni, Valea Prahovei, Romania.
Amplasat într-un peisaj montan...
 
Cazare la Vila Sipot din Sinaia judetul Prahova. Vila Sipot din Sinaia judetul Prahova dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Simona din Sinaia judetul Prahova. Vila Simona din Sinaia judetul Prahova dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Vila Prahova din Sinaia judetul Prahova. Vila Prahova din Sinaia judetul Prahova dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Acvila din Sinaia judetul Prahova. Vila Acvila din Sinaia judetul Prahova dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Camy si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .