Cazare Vila 4 din Sohodol

Oferta de cazare la Vila 4 3 stele din Sohodol preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila 4 Sohodol facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Sohodol 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila 4

Capacitate unitate :4 Camere (spatii ) cazare avand 8 locuri de cazare

Cazare la Vila 4 din Sohodol Bran judetul Brasov. Vila 4 din Sohodol Bran judetul Brasov dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Ioan De Puscariu, Cavaler, Nr. 113 Sat Sohodol, Bran, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Ioan De Puscariu, Cavaler, Nr. 113 Sat Sohodol, Bran, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Sohodol

 
Cazare la Vila 8 din Sohodol Bran judetul Brasov. Vila 8 din Sohodol Bran judetul Brasov dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 
Cazare la Vila 1 din Sohodol Bran judetul Brasov. Vila 1 din Sohodol Bran judetul Brasov dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila 10 din Sohodol Bran judetul Brasov. Vila 10 din Sohodol Bran judetul Brasov dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila 11 din Sohodol Bran judetul Brasov. Vila 11 din Sohodol Bran judetul Brasov dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila 12 din Sohodol Bran judetul Brasov. Vila 12 din Sohodol Bran judetul Brasov dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila 4 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .