Cazare Pensiunea Leaganul Bucovinei din Suceava

Oferta de cazare la Pensiunea Leaganul Bucovinei 2 stele din Suceava preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Leaganul Bucovinei Suceava facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Suceava 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Leaganul Bucovinei

Capacitate unitate :9 Camere (spatii ) cazare avand 19 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Leaganul Bucovinei din Suceava judetul Suceava. Pensiunea Leaganul Bucovinei din Suceava judetul Suceava dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon mobil

0230-421.011

Fax

0740 419 704

Alte unitati de cazare din Suceava

 
Cazare la Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava. Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava. Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava. Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Alice din Suceava judetul Suceava. Vila Alice din Suceava judetul Suceava dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Rapsodia din Suceava judetul Suceava. Pensiunea Rapsodia din Suceava judetul Suceava dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Leaganul Bucovinei si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .