Cazare Hostel Moara Cu Noroc 1 din Timisoara

Oferta de cazare la Hostel Moara Cu Noroc 1 2 stele din Timisoara preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hostel Moara Cu Noroc 1 Timisoara facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Timisoara 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hostel Moara Cu Noroc 1

Capacitate unitate :24 Camere (spatii ) cazare avand 48 locuri de cazare

Cazare la Hostel Moara Cu Noroc 1 din Timisoara judetul Timis. Hostel Moara Cu Noroc 1 din Timisoara judetul Timis dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Lirei, Nr. 4 , Timisoara, judetul Timis

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Lirei, Nr. 4 , Timisoara, judetul Timis

Telefon mobil

0256-214203

Alte unitati de cazare din Timisoara

 
Cazare la Vila La Residenza din Timisoara judetul Timis. Vila La Residenza din Timisoara judetul Timis dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Dia din Timisoara judetul Timis. Vila Casa Dia din Timisoara judetul Timis dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 
Cazare la Vila Vitoria din Timisoara judetul Timis. Vila Vitoria din Timisoara judetul Timis dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Veneto din Timisoara judetul Timis. Vila Veneto din Timisoara judetul Timis dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Vila Naomi din Timisoara judetul Timis. Vila Naomi din Timisoara judetul Timis dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 41 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hostel Moara Cu Noroc 1 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .