Cazare Pensiunea De Minigolf din Timisoara

Oferta de cazare la Pensiunea De Minigolf 2 stele din Timisoara preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea De Minigolf Timisoara facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Timisoara 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea De Minigolf

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 12 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea De Minigolf din Timisoara judetul Timis. Pensiunea De Minigolf din Timisoara judetul Timis dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Calea Ghirodei, Nr. 36 , Timisoara, judetul Timis

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Calea Ghirodei, Nr. 36 , Timisoara, judetul Timis

Telefon mobil

0256-499.740

Alte unitati de cazare din Timisoara

 
Cazare la Vila La Residenza din Timisoara judetul Timis. Vila La Residenza din Timisoara judetul Timis dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Dia din Timisoara judetul Timis. Vila Casa Dia din Timisoara judetul Timis dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 
Cazare la Vila Vitoria din Timisoara judetul Timis. Vila Vitoria din Timisoara judetul Timis dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Veneto din Timisoara judetul Timis. Vila Veneto din Timisoara judetul Timis dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Vila Naomi din Timisoara judetul Timis. Vila Naomi din Timisoara judetul Timis dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 41 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea De Minigolf si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .