Cazare Vila Larissa din Timisoara

Oferta de cazare la Vila Larissa 3 stele din Timisoara preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Larissa Timisoara facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Timisoara 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Larissa

Capacitate unitate :12 Camere (spatii ) cazare avand 22 locuri de cazare

Cazare la Vila Larissa din Timisoara judetul Timis. Vila Larissa din Timisoara judetul Timis dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Demetriade, Nr. 6 , Timisoara, judetul Timis

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Demetriade, Nr. 6 , Timisoara, judetul Timis

Telefon fix

0256-200.269

Telefon mobil

0722-397.434

Fax

0256-199.825

Alte unitati de cazare din Timisoara

 
Cazare la Vila La Residenza din Timisoara judetul Timis. Vila La Residenza din Timisoara judetul Timis dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Dia din Timisoara judetul Timis. Vila Casa Dia din Timisoara judetul Timis dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 
Cazare la Vila Vitoria din Timisoara judetul Timis. Vila Vitoria din Timisoara judetul Timis dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Veneto din Timisoara judetul Timis. Vila Veneto din Timisoara judetul Timis dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Vila Naomi din Timisoara judetul Timis. Vila Naomi din Timisoara judetul Timis dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 41 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Larissa si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .