Cazare Vila Cotul Donului din Timisu De Sus

Oferta de cazare la Vila Cotul Donului 3 stele din Timisu De Sus preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Cotul Donului Timisu De Sus facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Timisu De Sus 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Cotul Donului

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 12 locuri de cazare

Cazare la Vila Cotul Donului din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov. Vila Cotul Donului din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Hanul Cotul Donului, Nr 76 Timisu De Sus, Predeal, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Hanul Cotul Donului, Nr 76 Timisu De Sus, Predeal, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Timisu De Sus

 
Cazare la Pensiunea Vila Timisul De Sus din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov. Pensiunea Vila Timisul De Sus din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de...
 
Cazare la Pensiunea Casa Timis din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov. Pensiunea Casa Timis din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Copilu din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov. Pensiunea La Copilu din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Gil din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov. Pensiunea Gil din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Motel Cotul Donului din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov. Motel Cotul Donului din Timisu De Sus Predeal judetul Brasov dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Cotul Donului si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .