Cazare Cabana Casa Nostalgia din Tohanu Nou

Oferta de cazare la Cabana Casa Nostalgia 3 stele din Tohanu Nou preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Cabana Casa Nostalgia Tohanu Nou facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Tohanu Nou 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Cabana Casa Nostalgia

Capacitate unitate :10 Camere (spatii ) cazare avand 20 locuri de cazare

Cazare la Cabana Casa Nostalgia din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov. Cabana Casa Nostalgia din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Branului, Nr Fn Tohanu Nou, Zarnesti, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Branului, Nr Fn Tohanu Nou, Zarnesti, judetul Brasov

Telefon mobil

0722-559.080

Fax

0268-538.634

Alte unitati de cazare din Tohanu Nou

 
Cazare la Pensiunea Cristal din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov. Pensiunea Cristal din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Casa Tolstoi din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov. Pensiunea Casa Tolstoi din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Casa Tohaneana din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov. Pensiunea Casa Tohaneana din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Optim din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov. Pensiunea Optim din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Mir din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov. Pensiunea Mir din Tohanu Nou Zarnesti judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Cabana Casa Nostalgia si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .