Cazare Pensiunea Casa Hubertus din Valiug

Oferta de cazare la Pensiunea Casa Hubertus 2 stele din Valiug preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Casa Hubertus Valiug facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Valiug 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Casa Hubertus

Capacitate unitate :5 Camere (spatii ) cazare avand 12 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Casa Hubertus din Valiug Valiug judetul Caras-Severin. Pensiunea Casa Hubertus din Valiug Valiug judetul Caras-Severin dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Crivaia, Nr. 468 Sat Valiug, Valiug, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Crivaia, Nr. 468 Sat Valiug, Valiug, judetul Caras-Severin

Telefon mobil

0721 426 420

Alte unitati de cazare din Valiug

 
Cazare la Vila Vila Avocatilor din Valiug Valiug judetul Caras-Severin. Vila Vila Avocatilor din Valiug Valiug judetul Caras-Severin dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 55 locuri.
 
Cazare la Vila Cusma din Valiug Valiug judetul Caras-Severin. Vila Cusma din Valiug Valiug judetul Caras-Severin dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Sara din Valiug Valiug judetul Caras-Severin. Pensiunea Sara din Valiug Valiug judetul Caras-Severin dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Melisa din Valiug Valiug judetul Caras-Severin. Pensiunea Melisa din Valiug Valiug judetul Caras-Severin dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Maria din Valiug Valiug judetul Caras-Severin. Pensiunea Maria din Valiug Valiug judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Casa Hubertus si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .