Cazare Pensiunea Pico Bello din Vatra Dornei

Oferta de cazare la Pensiunea Pico Bello 3 stele din Vatra Dornei preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Pico Bello Vatra Dornei facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Vatra Dornei 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Pico Bello

Capacitate unitate :9 Camere (spatii ) cazare avand 21 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Pico Bello din Vatra Dornei judetul Suceava. Pensiunea Pico Bello din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Podu Verde, Nr. 36 , Vatra Dornei, judetul Suceava

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Podu Verde, Nr. 36 , Vatra Dornei, judetul Suceava

Telefon mobil

0732-450.024

Alte unitati de cazare din Vatra Dornei

 
Casa Serban
 
Vila Calimanel**** este situata in zona centrala a orasului Vatra Dornei,foarte aproape de parcul cu veverite,de cele trei partii si de bazele de tratament ale statiunii.Prin aceasta prezentare...
 
Cazare la Vila Partiei din Vatra Dornei judetul Suceava. Vila Partiei din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Vila Iulia din Vatra Dornei judetul Suceava. Vila Iulia din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Franz Joseph din Vatra Dornei judetul Suceava. Vila Franz Joseph din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Pico Bello si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .