Cazare Hotel Wolf din Zarnesti

Oferta de cazare la Hotel Wolf 3 stele din Zarnesti preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Wolf Zarnesti facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Zarnesti 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Wolf

Capacitate unitate :18 Camere (spatii ) cazare avand 36 locuri de cazare

Cazare la Hotel Wolf din Zarnesti judetul Brasov. Hotel Wolf din Zarnesti judetul Brasov dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Branului, Nr. 36bis , Zarnesti, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Branului, Nr. 36bis , Zarnesti, judetul Brasov

Telefon mobil

0268-237.013

Fax

0268-237.013

Alte unitati de cazare din Zarnesti

 
Cazare la Vila Transilvania din Zarnesti judetul Brasov. Vila Transilvania din Zarnesti judetul Brasov dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Hora Cu Brazi din Zarnesti judetul Brasov. Vila Hora Cu Brazi din Zarnesti judetul Brasov dispune de 21 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Dintre Munti din Zarnesti judetul Brasov. Vila Casa Dintre Munti din Zarnesti judetul Brasov dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Cristina din Zarnesti judetul Brasov. Pensiunea Cristina din Zarnesti judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Coliba Lui Zamolxe din Zarnesti judetul Brasov. Pensiunea Coliba Lui Zamolxe din Zarnesti judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Wolf si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .