Cazare Vila Casa Dintre Munti din Zarnesti

Oferta de cazare la Vila Casa Dintre Munti 3 stele din Zarnesti preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Casa Dintre Munti Zarnesti facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Zarnesti 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Casa Dintre Munti

Capacitate unitate :3 Camere (spatii ) cazare avand 6 locuri de cazare

Cazare la Vila Casa Dintre Munti din Zarnesti judetul Brasov. Vila Casa Dintre Munti din Zarnesti judetul Brasov dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Tohanita, Nr. F.n. , Zarnesti, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Tohanita, Nr. F.n. , Zarnesti, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Zarnesti

 
Cazare la Vila Transilvania din Zarnesti judetul Brasov. Vila Transilvania din Zarnesti judetul Brasov dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Hora Cu Brazi din Zarnesti judetul Brasov. Vila Hora Cu Brazi din Zarnesti judetul Brasov dispune de 21 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Elena din Zarnesti judetul Brasov. Pensiunea Elena din Zarnesti judetul Brasov dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Cristina din Zarnesti judetul Brasov. Pensiunea Cristina din Zarnesti judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Coliba Lui Zamolxe din Zarnesti judetul Brasov. Pensiunea Coliba Lui Zamolxe din Zarnesti judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Casa Dintre Munti si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .