Cazare Pensiunea Andreea din Baile Tusnad

Oferta de cazare la Pensiunea Andreea 2 stele din Baile Tusnad preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Andreea Baile Tusnad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Baile Tusnad 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Andreea

Capacitate unitate :2 Camere (spatii ) cazare avand 5 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Andreea din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Andreea din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 5 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Oltului, Nr. 148 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Oltului, Nr. 148 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Telefon mobil

0266-335.022

Alte unitati de cazare din Baile Tusnad

 
Cazare la Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Iris din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Iris din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Ibolya din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Ibolya din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Floare De Colt din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Floare De Colt din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Csomad din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Csomad din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Andreea si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .