Cazare Hotel Davos din Deva

Oferta de cazare la Hotel Davos 3 stele din Deva preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Davos Deva facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Deva 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Davos

Capacitate unitate :16 Camere (spatii ) cazare avand 32 locuri de cazare

Cazare la Hotel Davos din Deva judetul Hunedoara. Hotel Davos din Deva judetul Hunedoara dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Cernei, Nr. 8 , Deva, judetul Hunedoara

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Cernei, Nr. 8 , Deva, judetul Hunedoara

Telefon mobil

0354-418.420

Fax

0354-418.430

Alte unitati de cazare din Deva

 
Cazare la Vila Villa Giorgia din Deva judetul Hunedoara. Vila Villa Giorgia din Deva judetul Hunedoara dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 
Cazare la Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara. Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Onix din Deva judetul Hunedoara. Vila Onix din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Diana din Deva judetul Hunedoara. Vila Diana din Deva judetul Hunedoara dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 35 locuri.
 
Cazare la Vila Brusseles din Deva judetul Hunedoara. Vila Brusseles din Deva judetul Hunedoara dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Davos si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .