Cazare Hotel Bulevard din Drobeta Turnu Severin

Oferta de cazare la Hotel Bulevard 3 stele din Drobeta Turnu Severin preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Bulevard Drobeta Turnu Severin facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Drobeta Turnu Severin 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Bulevard

Capacitate unitate :24 Camere (spatii ) cazare avand 48 locuri de cazare

Cazare la Hotel Bulevard din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Hotel Bulevard din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 189 , Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 189 , Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti

Telefon mobil

0252-325.448

Fax

0252-325.448

Alte unitati de cazare din Drobeta Turnu Severin

 
Cazare la Pensiunea Topaz din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Topaz din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Europa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Europa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Clipa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Clipa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Belvedere din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Belvedere din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Andra din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Andra din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 37 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Bulevard si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .