Termeni generali

Termenii si conditiile generale de utilizare a site-ului www.pensiunihoteluri.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana accesa site-ul www.pensiunihoteluri.ro sau poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul www.pensiunihoteluri.ro si are valoarea unei conventii incheiate intre www.pensiunihoteluri.ro si orice persoana care acceseaza www.pensiunihoteluri.ro si de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor site-ului (denumita in continuare "Utilizator"). In momentul accesarii site-ului www.PensiuniHoteluri.ro acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii sau a oricarei prevederi din acestea ,atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea www.pensiunihoteluri.ro .

Accesarea sau vizitarea in continuare a www.pensiunihoteluri.ro , a oricarei pagini din acestea si/sau utilizarea Serviciilor www.pensiunihoteluri.ro , precum si a oricarui component al acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Pentru agentiile partenere

Completand formularul de inscriere pe site-ul www.PensiuniHoteluri.ro, sunteti de acord ca toate materialele trimise prin formularul de inscriere sau ulterior prin unul din formularele din site, sa fie afisate pe www. PensiuniHoteluri.ro cu sigla www. PensiuniHoteluri.ro.

Pentru turisti:

Se poate intampla ca unele aspecte sa fie omise de catre proprietari in descrierile lor. Inainte de a plati unei unitati de cazare asigurati-va ca ati inteles bine din convorbirea telefonica cu proprietarul sau cu receptia unitatii respective care sunt conditiile pentru pretul stabilit: dotarile camerei ( baie proprie, tv, intervalul de timp la care se schimba lenjeria si prosoapele ), programul de apa calda, marimea camerei, marimea patului, etajul la care va cazati, eventuali factori de zgomot, distanta fata de punctele dvs. de interes ( in minute si in metri ), conditii de parcare, etc. Relatiile cu tertii: www.PensiuniHoteluri.ro doar pune la dispozitia agentiilor partenere ( companii hoteliere, restaurante, sali de conferinte ) un spatiu de reclama administrat de catre acestea prin intermediul unui cont de administrare ( user + parola ). Agentia partenera este singura responsabila de informatiile afisate pe www.PensiuniHoteluri.ro, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitate falsa. Daca o agentie partenera afiseaza informatii incorecte sau neconforme cu realitatea este alegerea si riscul pe care si-l asuma. Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului referitoare la anuntul unei agentii partenere va fi adresata direct agentiei ofertante.

Rezervarea prin intermediul www.pensiunihoteluri.ro

 Utilizatorii pot beneficia de serviciile pensiunihoteluri.ro privind posibilitatea de a rezerva cazare la unitatile care isi promoveaza oferta de cazare prin intermediul www.pensiunihoteluri.ro www.PensiuniHoteluri.ro doar va transmite detaliile rezervarii dvs. unitatii de cazare. Ofertele de cazare sunt postate pe baza informatiilor puse la dispozitie de catre unitatile de cazare. www.PensiuniHoteluri.ro nu isi asuma obligatia de a verifica si de a garanta ca informatiile primite de la unitatile de cazare sunt exacte, complete sau corecte si nici nu poate fi facuta raspunzatoare pentru orice eroare (incluzand erori tipografice sau evidente), orice intreruperi (fie ca se datoreaza oricarei defectari (temporare si/sau partiale), reparatii, actualizari sau intretineri ale Site-ului nostru sau altele), pentru informatii inexacte, inselatoare sau neadevarate, sau netransmiterea informatiilor. Fiecare unitate de cazare este responsabila tot timpul pentru exactitatea si corectitudinea informatiilor (incluzand preturi si disponibilitate) .

www.PensiuniHoteluri.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea informatiei afisate si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Materialele si informatiile accesibile

Nu este permis de a revinde,  folosi, copia, monitoriza, afisa, salva sau reproduce orice continut sau informatie, software, produse sau servicii disponibile pe www.pensiunihoteluri.ro  pentru orice activitate sau scop comercial sau competitiv.

Continutul, design-ul, elementele de grafica ale www.PensiuniHoteluri.ro, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere) apartin www.PensiuniHoteluri.ro.

Continutul Site-urilor, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Orice utilizare a ontinutului www.PensiuniHoteluri.ro de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al www.PensiuniHoteluri.ro.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului www.PensiuniHoteluri.ro sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial.