Cazare Hotel Carpati din Predeal

Oferta de cazare la Hotel Carpati 3 stele din Predeal preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Carpati Predeal facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Predeal 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Carpati

Capacitate unitate :93 Camere (spatii ) cazare avand 186 locuri de cazare

Cazare la Hotel Carpati din Predeal judetul Brasov. Hotel Carpati din Predeal judetul Brasov dispune de 93 camere ( spatii ) cu un total de 186 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon mobil

0268-456.283

Fax

456274

Alte unitati de cazare din Predeal

 
Cazare la Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov. Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov. Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Darius din Predeal judetul Brasov. Vila Darius din Predeal judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Daniela din Predeal judetul Brasov. Vila Daniela din Predeal judetul Brasov dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 
Cazare la Vila Dalin din Predeal judetul Brasov. Vila Dalin din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Carpati si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .