Cazare Apartament Stefan Apartament 2 din Bacau

Oferta de cazare la Apartament Stefan Apartament 2 3 stele din Bacau preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Apartament Stefan Apartament 2 Bacau facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Bacau 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Apartament Stefan Apartament 2

Capacitate unitate :1 Camere (spatii ) cazare avand 2 locuri de cazare

Cazare la Apartament Stefan Apartament 2 din Bacau judetul Bacau. Apartament Stefan Apartament 2 din Bacau judetul Bacau dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Stefan Cel Mare, Nr 22, Ap 40 , Bacau, judetul Bacau

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Stefan Cel Mare, Nr 22, Ap 40 , Bacau, judetul Bacau

Telefon mobil

0234-562.274

Alte unitati de cazare din Bacau

 
Cazare la Vila Corola din Bacau judetul Bacau. Vila Corola din Bacau judetul Bacau dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau. Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Moldavia din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Moldavia din Bacau judetul Bacau dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Excelsior B din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Excelsior B din Bacau judetul Bacau dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Apartament Stefan Apartament 2 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .