Cazare Hotel Decebal din Bacau

Oferta de cazare la Hotel Decebal 3 stele din Bacau preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Decebal Bacau facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Bacau 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Decebal

Capacitate unitate :96 Camere (spatii ) cazare avand 192 locuri de cazare

Cazare la Hotel Decebal din Bacau judetul Bacau. Hotel Decebal din Bacau judetul Bacau dispune de 96 camere ( spatii ) cu un total de 192 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Ionita Sandu Sturza, Nr. 2 , Bacau, judetul Bacau

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Ionita Sandu Sturza, Nr. 2 , Bacau, judetul Bacau

Telefon mobil

0234-570.020

Fax

0234-570.030

Alte unitati de cazare din Bacau

 
Cazare la Vila Corola din Bacau judetul Bacau. Vila Corola din Bacau judetul Bacau dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau. Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Rostra din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Rostra din Bacau judetul Bacau dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 11 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Piazzetta din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Piazzetta din Bacau judetul Bacau dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Decebal si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .