Cazare Pensiunea Cezara din Bacau

Oferta de cazare la Pensiunea Cezara 3 stele din Bacau preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Cezara Bacau facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Bacau 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Cezara

Capacitate unitate :4 Camere (spatii ) cazare avand 8 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Cezara din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Cezara din Bacau judetul Bacau dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Ionita Sandu Sturza, Nr.108 , Bacau, judetul Bacau

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Ionita Sandu Sturza, Nr.108 , Bacau, judetul Bacau

Alte unitati de cazare din Bacau

 
Cazare la Vila Corola din Bacau judetul Bacau. Vila Corola din Bacau judetul Bacau dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau. Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Old Town din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Old Town din Bacau judetul Bacau dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 27 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Moldavia din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Moldavia din Bacau judetul Bacau dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Cezara si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .