Cazare Pensiunea Excelsior B din Bacau

Oferta de cazare la Pensiunea Excelsior B 3 stele din Bacau preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Excelsior B Bacau facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Bacau 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Excelsior B

Capacitate unitate :1 Camere (spatii ) cazare avand 2 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Excelsior B din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Excelsior B din Bacau judetul Bacau dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Toamnei, Nr 33 , Bacau, judetul Bacau

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Toamnei, Nr 33 , Bacau, judetul Bacau

Telefon mobil

0234-589.377

Fax

0234-589.377

Alte unitati de cazare din Bacau

 
Cazare la Vila Corola din Bacau judetul Bacau. Vila Corola din Bacau judetul Bacau dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau. Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Rostra din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Rostra din Bacau judetul Bacau dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 11 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Piazzetta din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Piazzetta din Bacau judetul Bacau dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Excelsior B si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .