Cazare Pensiunea Adela din Baile 1 Mai

Oferta de cazare la Pensiunea Adela 2 stele din Baile 1 Mai preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Adela Baile 1 Mai facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Baile 1 Mai 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Adela

Pensiunea Adela

Capacitate unitate :13 Camere (spatii ) cazare avand 29 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Adela din Baile 1 Mai Haieu Sanmartin judetul Bihor. Pensiunea Adela din Baile Mai judetul Bihor dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 27 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr 208e Sat Haieu, Sanmartin, judetul Bihor

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr 208e Sat Haieu, Sanmartin, judetul Bihor

Telefon mobil

0744-297.821

Alte unitati de cazare din Baile 1 Mai

 
Cazare la Pensiunea Rebi din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor. Pensiunea Rebi din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Bliss din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor. Pensiunea Bliss din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Empire din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor. Pensiunea Empire din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Coca din Haieu Sanmartin judetul Bihor. Pensiunea Coca din Haieu Sanmartin judetul Bihor dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Hotel Ceres din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor. Hotel Ceres din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor dispune de 230 camere ( spatii ) cu un total de 460 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Adela si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .