Cazare Hotel Vital din Baile Felix

Oferta de cazare la Hotel Vital 3 stele din Baile Felix preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Vital Baile Felix facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Baile Felix 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Vital

Capacitate unitate :29 Camere (spatii ) cazare avand 58 locuri de cazare

Cazare la Hotel Vital din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Hotel Vital din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 29 camere ( spatii ) cu un total de 58 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Sanatoriul De Reumatologie Copii, Pavilionul Nr. 5 Sat Baile Felix, Sanmartin, judetul Bihor

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Sanatoriul De Reumatologie Copii, Pavilionul Nr. 5 Sat Baile Felix, Sanmartin, judetul Bihor

Telefon fix

259458458

Telefon mobil

744621648

Alte unitati de cazare din Baile Felix

 
Cazare la Vila Monaco din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Vila Monaco din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Fanica din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Vila Fanica din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.
 
Cazare la Vila Cristina din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Vila Cristina din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Carmen din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Vila Carmen din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Claudia din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Vila Claudia din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Vital si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .