Cazare Vila Rosa din Baile Olanesti

Oferta de cazare la Vila Rosa 3 stele din Baile Olanesti preturi tarife 2024. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Rosa Baile Olanesti facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2024 Revelion 2025 Paste 2024 .

Oferte cazare Baile Olanesti 2024

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Rosa

vila Rosa

Capacitate unitate :11 Camere (spatii ) cazare avand locuri de cazare

Vila este situată in centrul stațiunii Olănești, are 11 camere duble dotate cu baie proprie,frigider si Lcd mare.,doua bucătării si doua sali de mese destinate turiștilor!

Facilitati unitate cazare:
  • Accepta Animale de Companie
  • Acces la bucatarie
  • Living
  • gradina/curte
  • Internet
  • Parcare
  • Internet WI-FI
Facilitati camere:

Adresa

Aleea Trandafirilor nr 8 Băile Olanesti

Contact

Persoana contact

Adriana Negrilă

Adresa

Aleea Trandafirilor nr 8 Băile Olanesti

Telefon mobil

0744345882

Alte unitati de cazare din Baile Olanesti

 
Cazare la Vila Teleconstructia din Baile Olanesti judetul Valcea. Vila Teleconstructia din Baile Olanesti judetul Valcea dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Tisa din Baile Olanesti judetul Valcea. Vila Tisa din Baile Olanesti judetul Valcea dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 
Cazare la Vila Zambila din Baile Olanesti judetul Valcea. Vila Zambila din Baile Olanesti judetul Valcea dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Doina din Baile Olanesti judetul Valcea. Vila Casa Doina din Baile Olanesti judetul Valcea dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.
 
Cazare la Vila Bradisor din Baile Olanesti judetul Valcea. Vila Bradisor din Baile Olanesti judetul Valcea dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.