Cazare Pensiunea Bianca din Botosani

Oferta de cazare la Pensiunea Bianca 3 stele din Botosani preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Bianca Botosani facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Botosani 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Bianca

Capacitate unitate :13 Camere (spatii ) cazare avand 26 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Bianca din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Bianca din Botosani judetul Botosani dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str I.l. Caragiale, Nr 11 , Botosani, judetul Botosani

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str I.l. Caragiale, Nr 11 , Botosani, judetul Botosani

Alte unitati de cazare din Botosani

 
Cazare la Pensiunea Tabu din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Tabu din Botosani judetul Botosani dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 42 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Elda din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Elda din Botosani judetul Botosani dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Casa Lux din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Casa Lux din Botosani judetul Botosani dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 
Cazare la Hotel Rapsodia din Botosani judetul Botosani. Hotel Rapsodia din Botosani judetul Botosani dispune de 50 camere ( spatii ) cu un total de 80 locuri.
 
Cazare la Hotel Rares din Botosani judetul Botosani. Hotel Rares din Botosani judetul Botosani dispune de 26 camere ( spatii ) cu un total de 49 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Bianca si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .