Cazare Camere Monterosse din Busteni

Oferta de cazare la Camere Monterosse 1 stea din Busteni preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Camere Monterosse Busteni facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Busteni 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Camere Monterosse

Capacitate unitate :2 Camere (spatii ) cazare avand 4 locuri de cazare

Cazare la Camere Monterosse din Busteni judetul Prahova. Camere Monterosse din Busteni judetul Prahova dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Plevnei, Nr. 3 , Busteni, judetul Prahova

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Plevnei, Nr. 3 , Busteni, judetul Prahova

Telefon mobil

0244-321.631

Alte unitati de cazare din Busteni

 
Cazare la Vila Mura din Busteni judetul Prahova. Vila Mura din Busteni judetul Prahova dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Montaniard din Busteni judetul Prahova. Vila Montaniard din Busteni judetul Prahova dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 4 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 4 din Busteni judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 3 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 3 din Busteni judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 2 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 2 din Busteni judetul Prahova dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Monterosse si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .